کره گاوی محلی تولید شده به روش خامه صد درصد خالص و طبیعی کره شامل 80 درصد چربی است و بقیه ی آن از آب تشکیل شده است. درواقع در ساخت کره بخش چربی شیر از پروتئین ها و کربوهیدرات ها جدا می شود. کره یکی از پیچیده ترین چربی های رژیم غذایی است. این ماده غذایی شامل 400 اسید چرب متفاوت است. حدود 70 درصد از این اسید ها شامل اسید های اشباع و 25 درصد آن اسیدهای غیراشباع است. برخلاف چربی های ترانس در غذاهای فراوری شده، چربی ترانس محصولات لبنی سالم به شمار می آید. این ماده غذایی غنی ترین منبع چربی های ترانس لبنی است. چربی های ترانس در محصولات لبنی معمولا اسید واکسینیک و اسید لینولئیک مزدوج یا همان CLA است. CLA یک نوعی از چربی با خواص درمانی مختلف است که حتی طبق مطالعات اخیر می تواند در مقابل بسیاری از سرطان های خاص موثر باشد. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در کره این ماده غذایی یک منبع غنی از ویتامین هاست. شرح زیر در خصوص ویتامین ها و مواد معدنی موجود در کره می باشد: ویتامین A :یک ویتامین فراوان در کره بوده به طوری که در یک قاشق غذاخوری آن یا 14 گرم آن می توانید 11 درصد از میزان ویتامین A نیاز روزانه ی خود را دریافت کنید. ویتامین D :کره منبع مناسبی از این ویتامین خورشیدی است. ویتامین E :آنتی اکسیدانی بسیار قوی است که اغلب در غذاهای چرب یافت می شود. ویتامین B12:این ویتامین که کوبالامین هم نامیده می شود، درمواد غذایی با منشا حیوانی مانند تخم مرغ و گوشت و محصولات لبنی یافت می شود. ویتامین K2:کره حاوی شکلی از این ویتامین به نام menaquinone است که که می تواند در برابر بیماری های قلبی و پوکی استخوان موثر باشد.
- مقدار:1000 گرم
- زمان ماندگاری:در یخچال تا چند هفته
- سایر توضیحات:خالص و با دوغ کم
- مناسب برای:صبحانه و طبخ غذا
- شیوه نگهداری:در یخچال در ظرف دربسته یا در فریزر