قندقهوه ای بهترین جایگزین قند سفید که به سم سفید معروف است قند قهوه ای سالم و طبیعی مستقیما ازعصاره نیشکر تولید میشودو ملاس آن به هیچ عنوان حذف نمی شودبه همین علت دارای مواد مغذی ازجمله پتاسیم،کلسیم،منیزیم،سدیم است.وجود این ملاس به شکرقهوه ای طعم فوق العاده دلپذیر میدهد.از فشرده شدن کریستال های شکر قهوه ای در قالب های مخصوص حبه قند، قند قهوه ای بدست می آید.رنگ ملاس بستگی به نوع فرآیند تولید دارد و از قهوه ای روشن تا تیره دسته بندی میشود.تحقیقات نشان داده که قند قهوه ای سالم و طبیعی به دلیل دارا بودن ملاس در مقایسه با قند سفید از رطوبت بیشتری برخورداراست به همین علت موجب شده تا در وزن مساوی با قند سفید حدود 30 کالری کمتراز قند سفید داشته باشد یعنی در یکصد گرم قند سفید 400 کالری و در همین مقدار قند قهوه ای حدود 370 کالری انرژی نهفته است. درفرآیند تصفیه شکرقهوه ای ،بسیاری ازمیکرو ارگانیزم های مضرازبین میرودکه این امر موجب شده فواید بسیاری برای انسان داشته باشد. خواص قند قهوه ای سالم وطبیعی:قند حاوی مقادیر زیادی املاح معدنی، آنتی اکسیدان و ترکیبات فنولی ضد سرطان است.قند قهوه ای برای شفاف سازی وکاهش ورم پوست ومرطوب نگه داشتن پوست بسیارموثر میباشد. مصرفمصرف قند قهوه ای برای درمان سرماخوردگی و آلرژی های فصلی بسیارمفید است.افراد مبتلا به فشار خون بالا میتوانند با خیال راحت ازقند قهوه ای سالم وطبیعی استفاده کنند زیرا مصرف این قند فشار خون را پایین می آورد.به خاطر داشته باشید که قند قهوه ای با توجه به فواید بسیاری که برای سلامتی انسان دارد خوردن بیش از حد آن میتواند مضر باشد،مخصوصا افراد دیابتی به هیچ عنوان نباید از قند قهوه ای استفاده کنند زیرا میزان کالری آن نسبت به قند سفید کمی پایین است ولی رژیمی محسوب نمیشود که بتوانند با خیال راحت از آن استفاده کنند.
- مقدار:600 گرم
- زمان ماندگاری:2 سال
- سایر توضیحات:سر شار از مواد معدنی
- مناسب برای:جای گزین قند سفید
- شیوه نگهداری:خارج از یخچال