- مقدار:880 گرم
- زمان ماندگاری:2 سال پس از تولید
- سایر توضیحات:خواص دارویی روغن زیتون: – جوشانده برگ درخت زیتون برطرف کننده نقرس و رماتیسم است . – برای سرباز کردن جوش ها و کورک ها زیتون را له کرده و روی جوش یا کورک بمالید . – دم کرده برگ درخت زیتون تب بر است. – دم کرده و جوشانده پوست درخت زیتون تب بر و درمان کننده مالاریا است . – پماد میوه نارس زیتون برای سوختگی مفید است. – جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخم های دهان مفید است. – از جمله خواص روغن زیتون میتوان به درمان سستی، فلج و لقوه و تقویت نیروی جنسی اشاره کرد. برای تقویت نیروی جنسی باید 80 گرم روغن زیتون را با 14 گرم کندر و 16 گرم سیاه دانه مخلوط کرده و بمدت سه روز از آن بخورید. – چند قطره روغن زیتون سریعا خارش و سوزش چشم و پلک راتسکین داده و آبریزش چشم را برطرف ساخته و قوه بینایی را تقویت میکند. – مخلوط مساوی روغن زیتون و گلیسیرین نیز نقش مفیدی در معالجه پوست پای ترک خورده، درمان شوره سر و ریزش مو، جلوگیری از سفیدی مو دارد. – در سرطانهای سینه، روده بزرگ و راست روده کاملاً مشخص شده که نوع چربی مصرف شده، یکی از عوامل مهم در ایجاد این سرطانهاست و مقدار چربی تاثیر چندانی در بروز آنها ندارد. – از فواید روغن زیتون این است که مصرف آن به صورت منظم، هر دو فشار خون سیستولی و دیاستولی را کاهش می دهد و مقدار دوز داروهای لازم برای کاهش فشارخون را در بیماران کم می کند.
- مناسب برای:روغن زیتون بی بوی یکی از بهترین و معروف ترین روغن های خوراکی طبیعی از نوع بکر و تصفیه نشده آن استفاده کنید. خواص روغن زیتون: تقویت حافظه و ازدیاد هوش پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی نقش حفاظتی از معده مناسب برای پخت و پز جلوگیری از سرطان (پستان، پروستات، رحم، دستگاه گوارش و. . . )، دیابت(درمان، جلوگیری یا به تاخیر انداختن آن)، تقویت سیستم ایمنی بدن(کاهش التهاب، مقابله با بیماریهای خودایمنی و تنظیم سیستم ایمنی)، جلوگیری از چاقی، بهبود سیستم گوارشی(کاهش ترشح اسید معده در مبتلایان به زخم معده)، موثر بودن در حاملگی و شیردهی(به علت افزایش در جذب ویتامینها )، جلوگیری از پیری، زیبایی بخشیدن به پوست، تقویت حافظه، جلوگیری از تشکیل پلاک در جدار شریانها و ممانعت از انسداد آنها، کاهش ابتلا به آسم و پوکی استخوان از جمله خواص جادویی نهفته در روغن زیتون محسوب میشود.
- شیوه نگهداری:در دمای محیط و دور از نور نگهداری شود
روغن زیتون بدون بوی چهل چای با کیفیت تهیه شده از زیتون ایرانی و روغن کانولا با تضمین مرجوعی مناسب سالاد و مصارف درمانی روغن زیتون بر اساس اسیدیته و اولئیک اسید آزاد درجهبندی میشود. بر این اساس چند نوع روغن زیتون وجود دارد: روغن زیتون فرابکر، روغن زیتون بکر، روغن زیتون تصفیه شده، روغن زیتون تصفیه نشده، روغن زیتون معمولی. از میان تمام انواع روغنهای زیتون، روغن زیتون فرابکر دارای بیشترین خواص برای سلامتی میباشد. 1. روغن زیتون فرابکر: روغن زیتون فرابکر یا فوق بکر، روغن زیتونی تصفیه نشده است و با کیفیتترین نوع روغن زیتون میباشد. روش استخراج روغن زیتون فرا بکر به گونهای است که طعم واقعی زیتون احساس میشود، و ویتامینها و مواد معدنی موجود در زیتون در این روغن به فراوانی موجود است. روغن زیتون فرابکر از سایر انواع روغنهای زیتون، اولئیک اسید کمتری دارد (اولئیک اسید آن بیشتر از 1 درصد نیست) این روغن با مواد شیمیایی و فرآیندهای حرارتی تغییر نیافته است. رنگ آن سبز طلایی است و عطر و طعم متفاوتی دارد. پایان طعم آن به تندی ملایمی ختم میشود. این نوع روغن برای تهیه سسها و غذاهای سرد پیشنهاد خوبی است. 2. روغن زیتون بکر : فرآیند تولید این نوع روغن نیز مانند روغن زیتون فوق بکر به گونهای است که از مواد شیمیایی و گرما برای استخراج روغن از میوه زیتون استفاده نمیشود. این روغن نیز تصفیه نشده است. روغن زیتون بکر هم خلوص و طعم واقعی زیتون را دارا میباشد. تفاوت روغن زیتون بکر و روغن زیتون فرا بکر در میزان اولئیک اسید است. به گونهای که روغن زیتون بکر میزان اولئیک اسید بیشتری دارد. از نظر طعم نیز روغن زیتون بکر طعم ملایمتری از روغن زیتون فرابکر دارد. لازم به ذکر است که روغن زیتون بکر به سختی یافت میشود. 3. روغن زیتون خالص یا روغن زیتون معمولی: برای تهیه این روغن از مواد شیمیایی و فرآیندهای حرارتی استفاده شده است. کیفیت آن از روغن زیتون فوق بکر کمتر است. رنگ روشنتر و اولئیک اسید بیشتری (3-4 درصد) دارد و برای اهداف پخت و پز مناسب میباشد. روغن زیتون موجود در بازار معمولا از این روغن می باشد.