- مقدار:880 گرم
- زمان ماندگاری:بالا
- سایر توضیحات:روغن کنجد فرا بکر و پرس سرد را گران نخرید
- مناسب برای:1. کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL) 2. کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا 3. جلوگیری از سرطانهای سینه، پروستات و سرطانهای دستگاه گوارش 4. جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق 5. جلوگیری از بروز سکته قلبی 6. جلوگیری از بروز آب مروارید 7. شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E 8. مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی 9. کاهش ابتلا به بیماری پارکینسون 10. جلوگیری از بیماریهای مفصلی و آرتروز 11. خواص آنتی اکسیدانی فوقالعاده به دلیل وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin. آنتی اکسیدانها با رادیکالهای آزادی که به سلولها آسیب میرسانند و به روند پیری سرعت میبخشند مقابله میکند. 12. ویتامین E موجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری میکند.
- شیوه نگهداری:بیرون یخچال
از دانهی کنجد سالم بوجارشده با روشهای نوین تهیه به روش پرس سرد در محیطی بهداشتی تصفیه شده با فیلتر که منجر به شفافیت بیشتر و تلخی کمتر روغن کنجد چهل چای را با تضمین برگشت بخرید متفاوت نسبت به روغن کنجد های دیگر: 💎به دلیل روغن گیری با پرس سرد بکر است و بوی سوختگی نمی دهد 💎با فیلتراسیون با فیلتر کاغذی و پارچه ای بدون لرد شده و بدون بوی اضافه است و این باعث شده زمان ماندگاری روغن بالا برود. 💎به دلیل اینکه روغنگیری از کنجد به حال خود(خاک دار و بوجاری نشده )در بازار مرسوم است، این روغن از کنجد تمیز و بوجاری شده و شسته شده است که طعم خاک نمی دهد و تمیز است. 💎مخصوص پخت و پز و به ویِژه سرخ کردن تا دمای 240 درجه و برای هر نوع غذا می باشد. 💎تمام نیاز های شما از یک روغن خوب و سرخ کردنی را با روغن کنجد و آفتابگردان فرابکر چهل چای با حداقل قیمت براورده کردیم. توضیحات در مورد روغن کنجد فرابکر : دانه کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانههای روغنی دیگر داراست اما با وجود این تولید آن بسیار کمتر از دانههای دیگر نظیر سویا، آفتابگردان و گلرنگ است. روغن کنجد به عنوان یک روغن با قیمت و کیفیت بالا شناخته میشود. ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد به گونهای است که برای هر سه مصرف سرخ کردن، پخت و پز و سالاد قابل استفاده است. تفاوت روغن گیری از کنجد به روش ارده با روغن گیری از کنجد به روش پرس سرد روش تولید ارده : برای تولید ارده ابتدا کنجدها به مدت 8 ساعت در آب خیسانده می شوند که اب تا مغز دانه ها نفوذ می کند سپس دانه ها را با حرارت بالا حدود 300 درجه سانتی گراد حرارت داده و کنجد را سرخ یا اصطلاحا بو می دهند پس از ان کنجد ها را اسیاب می کنند و ماده ای قهوه ای رنگ به نام ارده نتیجه این فرایندها است ارده پس از گذشت مدت زمانی از خود روغن بیرون میدهد که روغن ان جمع آوری و بسته بندی می شود خواص ارده و روغن آن:خاصیت اصلی ان انرژی زا بودن است از خواص دیگر میتوان به ملین و مسهل بودن و روغن ان برای تسکین دردهای عضلانی مفید است روش تولید روغن کنجد : برای روغن گیری از کنجد به روش مستقیم با استفاده از اعمال فشار به کنجدها و با روش سایش از کنجد روغن میگیرند در طی این فرایند به هیچ وجه به دانه ها حرارت بالا اعمال نمی گردد تا خواص ان حفظ شود و چون در این روش کنجدها با پوست روغن گیری می شود پروتیینهای موجود در پوست ان نیز حفظ می گردد . در این روش هیچگونه فراوری و یا افزودنی به کنجدها اعمال نمی گردد بنابر این روغن ان دقیقا خواص کنجد را داراست این روش در واقع همان روش عصاری قدیم است. خواص روغن کنجد : 1 ) به دلیل اینکه به این روغن حین تولید گرما داده نمی شود بهترین روغن برای سرخ کردن است 2 ) بعضی از خانواده ها به دلیل بوی روغن کنجد از مصرف ان امتناع ورزیده و از خواص بی نظیر ان غافل می مانند اما روغن تولید شده با این روش بوی تند و زننده ای ندارد و خوش عطر و بو است بنابراین براحتی میتوان ان را جایگزین روغنهای مایع (پالم)نمود 3 ) موقع سرخ کردن به هیچ وجه کف نمی کند 4 ) از آن به دفعات می توان برای سرخ کردن استفاده کرد متاسفانه در سایتی دیده شد که به دلیل منافع شخصی (کارخانه تولید ارده ) روغن کنجد به دست امده با این روش را صرفا استعمالی دانسته و بدون هیچگونه تحلیل علمی و یا دلایل اثبات شده مردم را از خوردن آن منع می کنند در حالیکه دیگر اطبا طب سنتی (از جمله دکتر اکبری،حکیم تهرانی،….) روغن به دست امده با این روش را کاملا تایید و معتقدند کلیه خواص کنجد با این روش در روغن آن حفظ می شود.